If You can envision it, then we can build it!

Kameraövervakning i Stockholm

Kameraövervakning i Stockholm – ProAktiv Säkerhet hjälper er!

Vi på ProAktiv Säkerhet är er expert på att lösa en bra kameraövervakning åt er! Vi har den senaste tekniken och använder oss bl.a. av märket Dahua.

Kameraövervakning ger er en direkt översyn över ett område, en fastighet eller bostad. Kameraövervakning används främst för att visa och lagra videomaterial, men under åren har det har fått fler användningsområden ju mer tekniken utvecklats. Numera kan vi bland annat räkna butiksbesökare, urskilja människor och fordon från andra objekt i rörelse, läsa av nummerplåtar, analysera rörelsemönster och mycket mer.

Kameror förebygger inte bara brott, utan de kan larma vid rörelse eller annan händelse, för att ge den högsta trygghetskänslan till er.

Är ni i behov av kameraövervakning? Vi har lösningar för alla slags fastigheter, byggarbetsplatser eller mark.

Mer än bara brottsförebyggande

Övervakning har länge använts för att övervaka ett visst område eller en fastighet, för att i efterhand kunna se vad som inträffat. Idag är användningsområdena fler och till produkterna finns smarta kameror som möjliggör analys av materialet.

Rätt övervakning kan optimera hela er verksamhet. Ni kan se och följa antalet besökare i er butik och identifiera de områden där flest personer rör sig. Kamerorna kan läsa av nummerplåtar och urskilja fordon från andra objekt i rörelse. Möjligheterna är många och det är nästan bara fantasin som sätter gränser.

Kameraövervakning är ett modernt verktyg för att skapa trygghet samt förenkla och effektivisera flertalet processer, som annars kräver mänsklig involvering. Alla våra kameraanläggningar projekteras alltid av en certifierad behörig ingenjör inom CCTV. På så sätt är ni som kund garanterad en korrekt montering och installation.

ProAktiv Säkerhet i Sverige erbjuder er kostnadsfri analys och offert! Kontakta oss redan idag på 010-551 19 40 eller info@prosakerhet.se