If You can envision it, then we can build it!

Inbrottslarm i Stockholm

Inbrottslarm till företag & privatpersoner

Vi är med er från början och framöver för att skydda er mot hot och inbrott!

Med ett inbrottslarm uppkopplat till en larmcentral så förebygger ni besök från ovälkomna gäster och får snabbt hjälp av väktare och/eller polis vid en eventuell händelse.

ProAktiv Säkerhet är en oberoende säkerhetsleverantör som arbetar med de största tillverkarna av inbrottslarm i Sverige.

För att ni ska få rätt inbrottslarm så hjälper vi er med projektering, installation och konfiguration av ert larmsystem, så ni kan fokusera på kärnverksamheten i ert företag.

Ett inbrott kan i många fall innebära förlust av stora värden, arbeten som går förlorade och inte minst inger det en känsla av otrygghet då det i vissa fall kan innebära fara och risk.

Erbjuder larm i Stockholm

Förutom inbrottslarm i Stockholm erbjuder vi även våra kunder installation av kameraövervakning i Stockholm. Vi säljer och installerar inbrottslarm av märket Jablatron i Stockholm – för både privatpersoner och företag. Vår expertis inom kameraövervakning i Stockholm i kombination med inbrottslarm är i framkant på marknaden, och både kameraövervakning och inbrottslarm kan kopplas till en godkänd larmcentral, däribland bolagen Cubsec och Säkerhetscentralen.

Våra Inbrotslarm är enkla att använda, och av allra högsta kvalitet och godkända av samtliga försäkringsbolag. Våra inbrottslarm  hanterar både trådlösa och trådbundna sektioner.

Vi kan även koppla ert inbrottslarm och er kameraövervakning i Stockholm till övriga larmcentraler.

Med ett CCTV/ kameraövervakningssystem i Stockholm, och ett inbrottslarm i Stockholm kan larmcentralen identifiera tjuven snabbare. Larmcentralen är då beredda att utföra de åtgärder som du önskar och håller då koll på er anläggning. Cubsec och Säkerhetscentralen övervakar många olika typer av larm som kan uppkomma; exempelvis inbrott, överfall, hiss och andra driftslarm – hos både företag och privatbostäder.

Få fri konsultation och offert

Vi erbjuder alla våra kunder kostnadsfri konsultation av ert inbrottsskydd samt fri offert. Vår personal har lång erfarenhet och gott samarbete med de största leverantörerna.

För oss är det viktigt att våra kunder kan känna sig trygga med en hög driftsäkerhet och service.

Ring oss på 010-551 19 40 redan idag, så hjälper vi er med inbrottslarm och kameraövervakning i Stockholm