Skydda fastigheten med Polykarbonat

Det ultimata skyddet för er fastighet mot inbrott

Skicka en offertförfrågan

Polykarbonat

Polykarbonat är en slagtålig och inbrottssäker plastskiva med en blank yta. Plastskivan har en hög klarhet och ljusgenomsläpp. Polykarbonaten är UV-skyddad (blir inte gul av sol). Denna kan användas både inom- och utomhus. Repfri polykarbonat lämpar sig mycket väl till innerfönster och andra rutor. Det gäller den typ av fönster som med jämna mellanrum skall putsas och vara brottsäkra. Att de är repfria gör att du vid putsningen inte kan repa skivan. Repfri polykarbonat är även UV-skyddad. Polykarbonat lämpar sig särskilt som exempelvis inbrottssäkra rutor till fönster, eftersom de i det närmaste är omöjliga att slå sönder. Ett exempel på polykarbonatets slagtålighet är att kravallpolisens sköldar är framställda av polykarbonat.

ProAktiv Säkerhet i Sverige erbjuder er kostnadsfri analys och offert! Kontakta oss redan idag på 010-551 19 40 eller info@prosakerhet.se.

Kontakta oss för en offert

ProAktiv Säkerhet

Besöksadress: Hägernäsvägen 25, 183 60 Täby

Postadress: Hägernäsvägen 25, 183 60 Täby

Org.nr: 559222-0916

Kontakta oss

Telefon: 010-551 19 40

E-post: info@prosakerhet.se

Våra tekniker arbetar med uppdrag i: Stockholm, Täby, Danderyd, Sollentuna, Vallentuna, Lidingö, Järfälla, Upplands Väsby, Spånga, Vällingby, Solna m.m.

Säkerhetsbranschen logga - Kunskap, Ansvar & Kvalitet

Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att ProAktiv Säkerhet aldrig delar eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från ProAktiv Säkerhet.