Skydda din fastighet med jalusier i Stockholm

Med våra jalusier minskar du risken för inbrott och stöld

Skicka en offertförfrågan

Jalusier

ProSecurity Group:s rulljalusier är den typ av skalskydd som ofta används för att reducera risken för inbrott i butiker. Det är inte bara för butiker jalusier används, de används även i andra fastigheter och offentliga miljöer. Rulljalusierna tillverkas enligt gällande standard EN1627:2011. De vanligaste typerna av jalusier är täta och perforerade, men i vissa fall kan en kombination av täta och perforerade profiler vara det bästa alternativet.

Vi erbjuder en rad olika jalusier för olika miljöer och branscher. Är ni i behov av jalusier, ska ni vända er till oss. Vi hittar jalusier som passar er fastighet och bransch, samtliga med trygghet och säkerhet i åtanke.

Jalusier för olika branscher

Våra jalusier kan vi erbjuda till företag i olika branscher samt föreningar och privatpersoner. Nedan kan du läsa mer om till vilka vi erbjuder montering och installation av jalusier i Stockholm med omnejd.

Jalusier för butiker

Har ni en butik med ett stort antal produkter? kanske har ni en smyckesbutik med dyra smycken som kan bli kostsamma att ersätta vid händelse av stöld? Vi har flera lösningar som passar er butik, samtliga skyddar mot inbrott efter stängning och är samtidigt estetiskt tilltalande, vilket i många fall har blivit ett krav speciellt om butiken finns i ett köpcentrum.

Jalusier för restauranger

I både butiks- och restaurangmiljö finns kravet på att jalusierna ska tillåta en viss insyn samtidigt som de ska skydda mot inbrott. Har ni en restaurang som ni vill skydda mot inbrott och obehöriga efter stängning, samtidigt som ni vill locka till er folk som råkar passera förbi för ett restaurangbesök kan ni kontakta oss för jalusier till er restaurang.

Jalusier för fönster

För att ytterligare fullgöra inbrottsskyddet kan vi erbjuda våra kunder rulljalusier för fönster. Snabbmanövrerade, enkla och tåliga. Med rulljalusierna eliminerar ni risken för att inbrottstjuvar tar sig in genom fönsterlucka och snor värdesaker och annat dyrbart från er verksamhet. Låt oss skydda er butik eller företag med våra rulljalusier.

ProSecurity Group Sweden AB erbjuder er kostnadsfri analys och offert! Kontakta oss redan idag på 010-551 19 40 eller info@prosecurity.se.

Kontakta oss för en offert

ProSecurity Group Sweden AB/ Skyddsbevakning

Besöksadress: Ekbacksvägen 22, 168 69 Bromma

Postadress: Ekbacksvägen 22, 168 69 Bromma

Org.nr: 559378-8283 / 556870-4562

Kontakta oss

Telefon: 010-551 19 40

E-post: info@prosecurity.se

Våra tekniker arbetar med uppdrag i: Stockholm, Täby, Danderyd, Sollentuna, Vallentuna, Lidingö, Järfälla, Upplands Väsby, Spånga, Vällingby, Solna m.m.

Säkerhetsbranschen logga. Kungskap, Ansvar, Kvalitet

Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att ProAktiv Säkerhet aldrig delar eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från ProAktiv Säkerhet.