Gallergrindar & fönstergaller i Stockholm

Smidesgaller och grindar med hög säkerhet

Skicka en offertförfrågan

Gallergrindar & fönstergaller

ProAktiv Säkerhets gallergrindar och fönstergaller är ett effektivt sätt att skydda entréer och fönster. Galler och gallergrindar kan tillverkas med olika utsmyckningar och kan lackeras i många olika kulörer. Standardkulör är vit.

Rostfria

Galler- och gallergrindar kan tillverkas så de är rostfria, vilket är ett krav vid montage utomhus. Fönstergaller kan vara fast monterade eller öppningsbara. De kan ha ett eller två lås och har stabila gångjärn.

Enkla & Dubbla

Gallergrindar finns både som enkla eller dubbla gallergrindar, beroende på entréns storlek. En stor fördel är att de kan tillverkas måttanpassat. Är öppningen där gallergrinden ska monteras för stor, så finns det möjlighet att montera ett fast gallerparti bredvid grinden.

ProAktiv Säkerhet i Sverige erbjuder er kostnadsfri analys och offert! Kontakta oss redan idag på 010-551 19 40 eller info@prosakerhet.se.

Kontakta oss för en offert

ProAktiv Säkerhet

Besöksadress: Hägernäsvägen 25, 183 60 Täby

Postadress: Hägernäsvägen 25, 183 60 Täby

Org.nr: 559222-0916

Kontakta oss

Telefon: 010-551 19 40

E-post: info@prosakerhet.se

Våra tekniker arbetar med uppdrag i: Stockholm, Täby, Danderyd, Sollentuna, Vallentuna, Lidingö, Järfälla, Upplands Väsby, Spånga, Vällingby, Solna m.m.

Säkerhetsbranschen logga. Kungskap, Ansvar, Kvalitet

Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att ProAktiv Säkerhet aldrig delar eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från ProAktiv Säkerhet.