Skydda din butik mot inbrott med skalskydd

Fysiska skalskydd hjälper dig mot inbrott och sabotage

Vill du veta vad din säkerhetslösning kostar?
Kontakta oss för kostnadsfri offert!

ProSecurity Group Sweden - Er helhetsleverantör av skalskydd

Det fysiska skyddet finns till för att upptäcka, förhindra och stoppa stöld, sabotage, intrång. Det fysiska skyddet består av olika barriärer och skyddsåtgärder som sammantaget bildar ett anpassat och avvägt skydd mot fastigheten.

Ett fysiskt skydd, från ProSecurity Group Sweden är en del av det skalskydd som sitter runt fastigheten, men även ett punktskydd inne i fastigheten som har en högre säkerhetszon. Har du exempelvis en butik som du vill skydda mot inbrott är gallergrindar ett bra komplement tillsammans med jalusier, och kan tillverkas i olika snygga utsmyckningar och lackfärger! Vi säljer, projekterar och hjälper till med montage av skalskyddet. 

En säkerhetsdörr till lägenhet är inte bara en säkerhet mot inbrott och dämpar oljud utifrån trapphuset, utan skyddar även mot brand och giftig gas – både för din del men också för dina grannar. 

Det finns en mängd fysiska skydd till en fastighet för att skydda er mot inbrott, sabotage eller företagsspioneri, och några exempel är galler, gallergrindar, rulljalusier, fönsterskyddsfilm, polykarbonat  (härdad plast), säkerhetsdörrar och entrépartier.

Samtliga produkter är godkända enligt rådande standard och monteras av godkända montörer för att tillgodogöra en hög säkerhet.

Jalusier vid butik

Jalusier

Skydda er butik med Jalusier. Vi har ett brett utbud av olika sorters jalusier. Jalusierna tjänar även som ett visst insynsskydd.

Fönstergaller uppsatta på två fönster i Stockholm

Grindar

Med våra grindar ser ni till att hålla obehöriga borta från er egendom. 

Säkerhetsdörrar

En säkerhetsdörr skyddar mot inbrott men även mot annat som att exempelvis fördröja en brands framfart.

Entrépartier

Proaktiv Säkerhet installerar säkra och måttbeställda entrépartier i fönster och portar.

Polykarbonat

Med polykarbonat kan ni effektivt skydda fastigheten och göra fönsterrutorna inbrottssäkra.

Fönsterskyddsfilm

Skydda fönstret och gör det väldigt svårt att krossa det. På så sätt får tjuven det svårare att ta sönder rutan och bryta sig in.

Behöver ni hjälp med säkerhetslösningar?

Kontakta oss för en offert

ProSecurity Group Sweden AB/ Skyddsbevakning

Besöksadress: Ekbacksvägen 22, 168 69 Bromma

Postadress: Ekbacksvägen 22, 168 69 Bromma

Org.nr: 559378-8283 / 556870-4562

Kontakta oss

Telefon: 010-551 19 40

E-post: info@prosecurity.se

Våra tekniker arbetar med uppdrag i: Stockholm, Täby, Danderyd, Sollentuna, Vallentuna, Lidingö, Järfälla, Upplands Väsby, Spånga, Vällingby, Solna m.m.

Säkerhetsbranschen logga. Kungskap, Ansvar, Kvalitet

Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att ProAktiv Säkerhet aldrig delar eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från ProAktiv Säkerhet.