Offertförfrågan för säkerhetslösningar

Låt oss på ProSecurity Group Sweden AB hjälpa er med säkerhetslösningar

Vi monterar och installerar följande:

  • Kameraövervakningssystem
  • Inbrottslarm
  • Passersystem

ProSecurity Group hjälper er med säkerhetslösningar inom larm, kameraövervakning, passage samt ett komplett fysiskt skydd till er bostad. Vi är experter och kan förse er med en passande säkerhetslösning. Oavsett om ni är ute efter en helt ny säkerhetslösning, eller har en befintlig installation på plats, så hjälper vi er. Vi är med er hela vägen, från projektering och installation till service, underhåll och användning. Vi har 25 års erfarenhet av säkerhetslösningar och hjälper er med val av larmcentral och bevakningsföretag.

Skicka in offertförfrågan

Kameraövervakning
Inbrottslarm
Passersystem
Bevakningstjänster
Skalskydd
Områdesskydd
Intrångsskydd
Kombinationsskydd
Ingen fil vald

ProSecurity Group Sweden AB/ Skyddsbevakning

Besöksadress: Ekbacksvägen 22, 168 69 Bromma

Postadress: Ekbacksvägen 22, 168 69 Bromma

Org.nr: 559378-8283 / 556870-4562

Kontakta oss

Telefon: 010-551 19 40

E-post: info@prosecurity.se

Våra tekniker arbetar med uppdrag i: Stockholm, Täby, Danderyd, Sollentuna, Vallentuna, Lidingö, Järfälla, Upplands Väsby, Spånga, Vällingby, Solna m.m.

Säkerhetsbranschen logga. Kungskap, Ansvar, Kvalitet

Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att ProAktiv Säkerhet aldrig delar eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från ProAktiv Säkerhet.