Säkerhetslösningar inom larm & kameraövervakning i Stockholm

ProAktiv Säkerhet - Din leverantör av säkerhetssystem i Stockholm

Vill du veta vad din säkerhetslösning kostar?
Kontakta oss för kostnadsfri offert!

Din expert inom säkerhetslösningar i Stockholm

Proaktiv Säkerhet grundades med syftet att leverera säkerhetslösningar av hög kvalitet och en helhetsbild utöver det vanliga. Proaktivs personal har arbetat ett flertal år i branschen och har en hög kunskapsnivå inom sitt segment. Vi finns med er från behovsanalys till projektledning, montage och slutbesiktning. Vi erbjuder våra kunder allt från passersystem och intrångsskydd till övervakningskameror och inbrottslarm. 

Är du intresserad av våra produkter eller tjänster? Kontakta oss på telefon: 010-551 19 40 eller epost: info@prosakerhet.se så återkommer vi till dig så fort som möjligt!

Kameraövervakning

ProAktiv Säkerhet är er expert på säkerhetslösningar inom kameraövervakning! Vi har den senaste tekniken och använder oss av bl.a. märket Dahua. Kameraövervakning ger er en direkt översyn över ett område, en fastighet eller bostad.

Inbrottslarm

Med ett inbrottslarm uppkopplat till en larmcentral så förebygger ni besök från ovälkomna gäster och får snabbt hjälp av väktare / polis vid en eventuell händelse. Vi är en säkerhetsleverantör som arbetar med de största tillverkarna av inbrottslarm i Sverige.

Gallergrindar & fönstergaller

Proaktiv Säkerhets gallergrindar och fönstergaller är ett effektivt sätt att skydda entréer och fönster. Galler och gallergrindar kan tillverkas med olika utsmyckningar och kan lackas i många olika kulörer. Standardkulör är vit.

Frågor om säkerhetslösningar, larm och kamerövervakning? Kontakta oss så återkommer vi snarast.

Kontakta oss

ProAktiv Säkerhet

Besöksadress: Hägernäsvägen 25, 183 60 Täby

Postadress: Hägernäsvägen 25, 183 60 Täby

Org.nr: 559222-0916

Kontakta oss

Telefon: 010-551 19 40

E-post: info@prosakerhet.se

Våra tekniker arbetar med uppdrag i: Stockholm, Täby, Danderyd, Sollentuna, Vallentuna, Lidingö, Järfälla, Upplands Väsby, Spånga, Vällingby, Solna m.m.

Säkerhetsbranschen logga. Kungskap, Ansvar, Kvalitet

Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att ProAktiv Säkerhet aldrig delar eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från ProAktiv Säkerhet.