Passersystem i Stockholm - trygghet för er

Med ett passersystem får ni kontroll på vilka som passerar er fastighet

Skicka en offertförfrågan

Vill du veta vad din säkerhetslösning kostar?
Kontakta oss för kostnadsfri offert!

Vi hjälper er med rätt passersystem

Ett passersystem från ProSecurity Group Sweden AB är en smidig och trygg lösning, både för den som ska passera genom en dörr och för dem som ansvarar för systemunderhållet. Med ett elektroniskt passersystem slipper ni nyckelhantering. Ni får kontroll på vilka som kommer och går på exempelvis företaget eller i bostadsrättsföreningen. Med ett passersystem behöver ni inte oroa er för dyra cylinderbyten och nycklar som tappats bort eller stulits.

Passersystem från ProSecurity Group är en kostnadseffektiv lösning.

Hamnar en elektronisk nyckel på villovägar kan ni enkelt spärra denna i systemet och slipper byta ut cylindrar och köpa nya nycklar. En spärrad nyckel kan inte användas, vilket skyddar fastigheten och förhindrar obehöriga från att tillträda fastigheten. På så sätt skapas en trygg och smidig säkerhetslösning!

Vi monterar och installerar passersystem i Stockholm

Oavsett om du kontaktar oss i egenskap av privatperson eller representerar ett företag som har lokaler i Bromma, Sollentuna, Täby, Upplands Väsby, Järfälla, Sigtuna, Spånga eller andra platser i Stockholm, kan du vara säker på att vi hjälper er att hitta en lösning bäst lämpad för att skydda er egendom.

Fri offert!

Effektiva & pålitliga säkerhetsslösningar & passersystem från Paxton

Säkerhetslösningar har ingen färdig mall som de installeras utefter, utan de anpassas och skräddarsys för att uppfylla just dina behov. En genomtänkt kombination av samverkande komponenter i systemet är väldigt betydelsefull. Därför installerar vi Paxton 10 passersystem som är av högsta kvalitet.

Extremt enkel installation

Teletecs Paxton10 passersystem är extremt enkel att installera, är kostnadseffektiv och hanterar upp till 1000 dörrar och 1000 kameror.

  • Automatisk uppgraderingsprocess

  • Ingen konfigurering

  • Backup av USB-nyckel

  • Fungerar på PC / MAC / Linux

  • PRO-kameror med hög prestanda

  • 8 MP, 4K upplösning - kristallklar inspelning

  • Ledande i svagt ljus (0,003 lux)

Intresserad av ett passersystem? Kontakta oss för kostnadsfri offert och skydda din egendom från obehöriga!

Paxton10 Passerystem med videohantering i ett system

"Vi understryker alltid vikten av att kombinera olika åtgärder"

Kombination är optimal för att få till en god säkerhetslösning för ditt hem, kontor eller lokal. Den bästa säkerhetslösningen för butiker och bostäder är den mångfasetterade. Allt som ofta installerar företagare och privatkunder endast ett standardlarm som tillkallar väktare på plats. Tyvärr görs ingen ordentlig analys om vad för säkerhetslösning som behövs för just den kunden. Vi på ProSecurity Group har över 25 års erfarenhet av helhetslösningar för företag och privatkunder. Med dessa 25 år har vi fått ökad förståelse för analys av olika hotbilder och inser vikten av kombinerade säkerhetslösningar. Kontakta oss för en kostnadsfri analys och trygga er egendom med oss.

"Allt för att säkerställa trygga och välkomnande miljöer"

Anders Nygren

ProSecurity Group Sweden AB erbjuder er kostnadsfri analys och offert! Kontakta oss redan idag på 010-551 19 40 eller info@prosecurity.se.

Kontakta oss för en offert

ProSecurity Group Sweden AB/ Skyddsbevakning

Besöksadress: Ekbacksvägen 22, 168 69 Bromma

Postadress: Ekbacksvägen 22, 168 69 Bromma

Org.nr: 559378-8283 / 556870-4562

Kontakta oss

Telefon: 010-551 19 40

E-post: info@prosecurity.se

Våra tekniker arbetar med uppdrag i: Stockholm, Täby, Danderyd, Sollentuna, Vallentuna, Lidingö, Järfälla, Upplands Väsby, Spånga, Vällingby, Solna m.m.

Säkerhetsbranschen logga. Kungskap, Ansvar, Kvalitet

Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att ProAktiv Säkerhet aldrig delar eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från ProAktiv Säkerhet.