Passersystem i Stockholm - trygghet för er

Med ett passersystem får ni kontroll på vilka som passerar er fastighet

Skicka en offertförfrågan

Vi hjälper er med rätt passersystem

Ett passersystem från ProAktiv Säkerhet är en smidig och trygg lösning, både för den som ska passera genom en dörr och för dem som ansvarar för systemunderhållet. Med ett elektroniskt passersystem slipper ni nyckelhantering. Ni får kontroll på vilka som kommer och går på exempelvis företaget eller i bostadsrättsföreningen. Med ett passersystem behöver ni inte oroa er för dyra cylinderbyten och nycklar som tappats bort eller stulits.

Passersystem från ProAktiv Säkerhet är en kostnadseffektiv lösning.

Hamnar en elektronisk nyckel på villovägar kan ni enkelt spärra denna i systemet och slipper byta ut cylindrar och köpa nya nycklar. En spärrad nyckel kan inte användas, vilket skyddar fastigheten och förhindrar obehöriga från att tillträda fastigheten. På så sätt skapas en trygg och smidig säkerhetslösning!

Vi monterar och installerar passersystem i Stockholm

Oavsett om du kontaktar oss i egenskap av privatperson eller representerar ett företag som har lokaler i Bromma, Sollentuna, Täby, Upplands Väsby, Järfälla, Sigtuna, Spånga eller andra platser i Stockholm, kan du vara säker på att vi hjälper er att hitta en lösning bäst lämpad för att skydda er egendom.

ProAktiv Säkerhet i Sverige erbjuder er kostnadsfri analys och offert! Kontakta oss redan idag på 010-551 19 40 eller info@prosakerhet.se.

Kontakta oss för en offert

ProAktiv Säkerhet

Besöksadress: Hägernäsvägen 25, 183 60 Täby

Postadress: Hägernäsvägen 25, 183 60 Täby

Org.nr: 559222-0916

Kontakta oss

Telefon: 010-551 19 40

E-post: info@prosakerhet.se

Våra tekniker arbetar med uppdrag i: Norra Stockholm, Täby, Danderyd, Sollentuna, Vallentuna, Lidingö, Järfälla, Upplands Väsby, Spånga, Vällingby, Solna m.m.

Säkerhetsbranschen logga - Kunskap, Ansvar & Kvalitet

Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att ProAktiv Säkerhet aldrig delar eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från ProAktiv Säkerhet.