Installation - Pollare & vägblockerare i Stockholm

Skydda egendomens infart från obehöriga fordon med vägblockerare

Skicka en offertförfrågan

Säkerhet med vägblockerare

ProSecurity Groups utbud av vägblockerare och pollare (bollards) är effektiva områdesskydd som ser till att det överhängande området skyddas från obehöriga fordon. Vare sig det är personbilar eller lastbilar tjänar vägblockerarna som en stoppkloss. Denna säkerhetslösning passar för företag och anläggningar där civil trafik inte får färdas och behöver skydd mot obehöriga fordon. Även städer har börjat använda pollare och vägblockerare i de centrala delarna för att förhindra personbilar från att tjuvåka på filer tillägnade kollektivtrafiken. På så sätt upprätthålls även viktiga regler. Proaktiv Säkerhet ger er som en totalentreprenör en säkerhetslösning som är hållbar och vi ser inte bara till att en del av säkerhetsbehovet löses, utan tillhandahåller ett komplett skydd av ert område. Vi riskbedömer, analyserar och åtgärdar genom effektiv och hållbar planering. Vi projektleder montaget i säkerhetsarbetet, så att ni kan fokusera på ert företag.

Vägblockerare och pollare

Vi på ProSecurity Group kan erbjuda ett antal säkerhetslösningar gällande vägblockering.

Pollare som agerar vägblockerare

Pollare

Pollare förhindrar att fordon ska kunna köra in i fastigheten och rekommenderas särskilt till väldigt utsatta fastigheter, där det finns bland annat banker, bankomater, flygplatser och köpcentrum. De är även lämpliga att ha vid gågator, stadsmiljö och torg där en stor mängd människor rör sig på dagarna. I utbudet finns många olika sorters pollare, anpassade till olika miljöer och vi hjälper er gärna att hitta de pollare som passar ert behov. Det finns fasta, gasdrivna, elektromekaniska, hydrauliska samt antiterrorism-pollare.

Trafikpollare som förhindrar bilar att köra in

Trafikpollare

De rörliga trafikpollarna från ProSecurity Group skyddar infarter med lägre säkerhetskrav utan att hindra fotgängare att passera. I sänkt läge möjliggör det bekväm passage för fordon. Fullt automatiska trafikpollare från ProSecurity Group kan snabbt och enkelt installeras. Funktionen utförs antingen manuellt via radiokontroll eller med hjälp av kodlås, åtkomstkontrollanordningar eller knappar. Hydraulikenheten är integrerad direkt inuti blockeringselementet och möjliggör enkel åtkomst ovanför pollarhuvudet. Därmed kan service och underhållsarbete fördelaktigt utföras av endast en servicetekniker.

Installation och service
Demontering av hydraulikenheten implementeras snabbt tack vare den inbyggda pollarslingan. Utgrävning för den runda golvmonteringspanelen görs genom enkel kärnborrning. På grund av detta är endast få utgrävningar nödvändiga. Dessutom är valfritt toppljus eller automatiska sänkningssystem vid strömavbrott tillgängligt.

Vägblockerare

Vägblockerare

Road Blocker DSP K12 är en av de få vägblockerare på marknaden som är funktionell efter forcering. Vägblockeraren har en helt sluten design. Road Blocker ger dig maximal säkerhet mot obehöriga fordon vid mycket känsliga infarter. Detta avser fordon av alla storlekar och vikter. En massiv och robust konstruktion av hållfast stål säkerställer högsta säkerhet vid ingångar. Detta gäller t.ex. statliga platser, banker och vid nationsgränser. De är utformade för att garantera full säkerhetsnivå. Ett framgångsrikt kraschtest gjordes med en 7,5 ton lastbil med en hastighet av 80 km/h. Det första inverkanstestet utfördes av TÜV (tyska tekniska inspektionen) för 30 år sedan. Vår Road Blocker DSP ® K12 kan installeras som en enskild enhet eller i kombination med andra säkerhetsprodukter. I kombination med andra produkter kan den bilda en sluss för fordonskontrollpunkter.

Vid drift höjs det tunga blockeringssegmentet på ungefär 5 sekunder. Höjningstiden kan minskas till ungefär 2 sekunder med hjälp av en valfri ackumulator för snabb drift för nödsituation (EFO). De blockerar vägen med en höjd av 1000 mm. Blockeringssegmentet kan tydligt ses på grund av de blinkande lamporna och valfria varningsremsor. Sålunda säkerställer den ett omedelbart stopp av närmande fordon. I sänkt läge är vår Roadblocker diskret. Den kan också vara dold i gatan och den kan bära hjulfordon med en lastbärande kapacitet upp till bryggklass SLW 60.

ProSecurity Group Sweden erbjuder er kostnadsfri analys och offert! Kontakta oss redan idag på 010-551 19 40 eller info@prosecurity.se.

Kontakta oss för en offert

ProSecurity Group Sweden AB/ Skyddsbevakning

Besöksadress: Ekbacksvägen 22, 168 69 Bromma

Postadress: Ekbacksvägen 22, 168 69 Bromma

Org.nr: 559378-8283 / 556870-4562

Kontakta oss

Telefon: 010-551 19 40

E-post: info@prosecurity.se

Våra tekniker arbetar med uppdrag i: Stockholm, Täby, Danderyd, Sollentuna, Vallentuna, Lidingö, Järfälla, Upplands Väsby, Spånga, Vällingby, Solna m.m.

Säkerhetsbranschen logga. Kungskap, Ansvar, Kvalitet

Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att ProAktiv Säkerhet aldrig delar eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från ProAktiv Säkerhet.