Grindar & staket i Stockholm

Grindar och staket av hög säkerhet

Skicka en offertförfrågan

Skydda er egendom med grindar

ProAktiv Säkerhets grindar och staket är effektiva områdesskydd som ser till att överhängande område är säkrat och skyddat mot obehöriga. Denna säkerhetslösning passar för företag och industrier med dyr utrystning som är viktig för verksamheten och vars verksamhet är beroende av utrustningen som finns. ProAktiv Säkerhet ger er som en totalentreprenör en säkerhetslösning som är hållbar och vi ser inte bara till att en del av säkerhetsbehovet löses, utan tillhandahåller ett komplett skydd av ert område. Vi riskbedömer, analyserar och åtgärdar genom effektiv och hållbar planering. Vi projektleder montaget i säkerhetsarbetet, så att ni kan fokusera på ert företag.

Grindar av olika sorter

Skjutgrindar, rotationsgrindar, snabbviksgrindar, ja, vi har ett flertal sorters grindar som vi kan erbjuda våra kunder.

Skjutgrindar

Vår nya och revolutionerande frihängande skjutgrind EntraSteel är den perfekta lösningen för en sofistikerad grindinstallation. Den nya skjutgrinden bygger på över 50 års erfarenhet av att utforma och producera långlivade skjutgrindar med minimalt underhåll. I kombination med modern design och tillverkningsteknik går detta mål att uppnå.

Grindens unika koncept ger oss möjlighet att erbjuda ett brett sortiment av grindmodeller som kan kundanpassas in i minsta detalj. Det kan handla om grindstorlek, tjocklek på vägbeläggning, monteringsläge för nyckelbrytare och valfria åtkomstkontrollutrustningar. Alla dessa funktioner möjliggör ett stort antal applikationer för Entra Steel-skjutgrinden, som passar de flesta förekommande installationer.

Den tilltalande designen av Entra Steel gör den dessutom till en övertygande skjutgrind. Den minimala grindförlängningen resulterar i jämförbart låga transportkostnader och minskat utrymmesbehov på plats. Tack vare frekvensomvandlaren som ger mjukstart och mjukstopp vid öppning och stängning, garanterar den nya Entra Steel pålitlig drift för grindsystem med höga driftflöden.

Säkerheten kommer först! En ljusstråle på insidan och utsidan av grinden bidrar med extra säkerhetsanordning samt reducerar sannolikheten för kontakt med en person eller ett hinder som kan skadas.

Den nya skjutgrinden Entra Steel understryker vårt engagemang för kundfokuserad innovation, kontinuerlig produktförbättring och funktionell excellens.

Snabbviksgrind i Stockholm

Snabbvikgrindar

Den snabba öppnings- och stängningshastigheten möjliggör öppning och stängning efter varje ingång eller utgång. Den har hög hastighet, stabilitet och är mycket pålitlig och med lågt behov av underhåll. Med de TÜV-typtestade snabbviksgrindarna får du skydd i full höjd i stängt läge.

På grund av sin spårfria design erbjuder den obegränsad säkerhet för varje infart eller utfart. Det är helt fribärande och har utformats med rationalitet i åtanke. Denna grind konkurrerar mot både skjutgrindar och bommar samtidigt!

Snabbvikgrindarnas extremt höga hastighet möjliggör snabb stängning efter varje passage. Detta gör att det effektivt stöder smidiga arbetsflöden i daglig drift! Vidare behövs inget återställningsområde. På grund av sin solida konstruktion och den geniala rörelsen är EntraQuick® särskilt stabil och kräver inte ett extra golvlås i stängt läge.

Snabb och enkel installation
Grinden kan installeras enkelt och snabbt tack vare förmonterade stolpar och vikblad. Den drivs av två växelströmsmotorer. Grinden lämnar vikten inåt mot det säkra området och varje blad kan öppnas separat om det behövs.

Rotationsgrindar

Våra fullhöjds rotationsgrindar erbjuder 24/7 kontroll på ingående och utgående fotgängare. Rotationsgrindarna håller obehöriga personer ute medan de samtidigt ger obehindrad tillgång till behöriga personer.

En robust rotationsgrind för utomhusbruk
En rotationsgrind är den rätta lösningen för utomhusplatser där man behöver en säkerhetslösning i full höjd för att förebygga tailgating och hantera medelhögt flöde. Rotationsgrinden används för trafik i båda riktningar, en riktning i taget. Användare måste stanna och vänta på sin tur för att kunna passera genom rotationsgrinden. Denna säkerhetslösning kan utrustas med tre eller fyra vingar och erbjuder flexibilitet vad gäller kapacitet, användarkomfort och heltäckande säkerhet på fastighetsområdet.

Denna entrélösning för låg säkerhetsnivå kan utrustas med raka eller krökta armar och kan även tillhandahållas i tandemversion. Du får då fördelarna hos två enskilda rotationsgrindar i ett enda platssparande paket. Turnlock 100 är tillverkad i rostfritt stål och lämpar sig för året runt-användning i alla väderförhållanden och utomhusklimat, utan att avkall ges på säkerhetsfunktionerna.

Tillträdeskontroll – för ökad säkerhet
En kontrollpanel möjliggör fjärrstyrning och hantering av den säkra entrépunkten från receptionen eller vaktkuren med en enda knapptryckning. Det användarvänliga gränssnittet möjliggör enskild eller samtidig drift av varje entré, beroende på situation, och visar omedelbart eventuella säkerhetsbrister.

Snabbviksgrind i Stockholm

Massiv skjutgrind

Tracked Gate M50 är en skjutgrind som är utformad för att stoppa alla hot. Trots sin massiva konstruktion har den också en extremt platt grund. Den kan höjdanpassas och utrustas med överklättringsskydd för att uppfylla platsspecifika krav. Den internationellt kraschtestade Tracked Gate M50 ger slagskydd och är därför idealisk för alla kritiska infrastrukturapplikationer. Den är också idealisk för andra högriskområden.

Skjutgrinden har en ”tracked design” med oöverträffad tillförlitlighet. De låga öppnings- och stängningstiderna är omöjliga att uppnå med andra drivprinciper. Tracked Gate M50 har avancerad teknik och är fortfarande helt kompatibel med alla åtkomstkontrollsystem. Det är en flexibel lösning för alla åtkomstpunkter för säkerhetsområden som är sårbara mot fientliga fordonsattacker.

Den robusta konstruktionen med tungt material och högt dragbart stål ger pålitlig drift och kräver lågt underhåll. Som en extra säkerhetsåtgärd finns en överstyrningsanläggning för manuell drift tillgänglig. Dessutom är grinden snabb och enkel att installera i alla klimatzoner.

Säkerhetsstaket

Det skruvlösa stängslet har ett karakteristiskt, respektingivande utseende. De rektangulära nätmaskorna som har en kraftig tråd förstärks av ytterligare horisontala trådar vilket ger en extremt bra stabilitet. Den patenterade konstruktionen av stängslet förhindrar nedmontering vid inbrott.

En snabb installation är möjlig tack vara dess konstruktion med trekantsstolar som tydligt markerar var panelen ska vara, oavsett om det är raka eller ojämna sträckor. Traditionella verktyg är inte nödvändiga vid denna installation. Vid kuperad terräng installeras stängslet i en trappfunktion. De unika trekantsstolparna är öppna och minimerar risken för frostsprängning. Stolparna är miljöanpassade då ingen zinkutfällning påverkar naturen negativt.

Giant Secur Panelstängsel säkrar området på bästa sätt. Stängslet / staketet rekommenderas i områden där både det visuella och det funktionella har en avgörande betydelse. Panelstängslets högre säkerhet gör det mer åtråvärt i säkra institutioner, fängelser samt vid ambassader och försvarsbyggnader. Stängslets säkerhet kan ytterligare förbättras genom montering av elanslutning eller en taggtrådslösning.

Giant Secure finns i två versioner, ”heavy” och ”normal”. Avskräckande taggar på toppen eller i botten av stängslet minskar risken för inbrottsförsök. Den innovativa lösningen med integrerat stängsel på själva stolpen eliminerar risken för försök till överklättring.

Bommar

De valfria elektromekaniska eller handmanövrerade bommarna möjliggör individuell passage av fordon samt en effektiv tillträdesreglering. Vårt erbjudande omfattar både hand- och motordrivna modeller, beroende på användningsområde.

Motoriserade
Våra motoriserade bommar är speciellt konstruerade för kontinuerlig användning och för att enkelt hantera höga frekvenser. Aluminiumbommarna med vit beläggning och röd varningsremsa säkerställer tillförlitliga vägar på ett säkert sätt tack vare variabla / olika bomlängder

Manuella
Våra manuella bommar är huvudsakligen lämpade för låga trafikvolymer och kan eventuellt säkras med ett stöd om det behövs. Det bekväma modulsystemet säkerställer en snabb och enkel installation. Underhållet blir därmed väldigt litet. Enheterna har en robust och hållbar stålstödsstruktur.

ProAktiv Säkerhet i Sverige erbjuder er kostnadsfri analys och offert! Kontakta oss redan idag på 010-551 19 40 eller info@prosakerhet.se.

Kontakta oss för en offert

ProAktiv Säkerhet

Besöksadress: Hägernäsvägen 25, 183 60 Täby

Postadress: Hägernäsvägen 25, 183 60 Täby

Org.nr: 559222-0916

Kontakta oss

Telefon: 010-551 19 40

E-post: info@prosakerhet.se

Våra tekniker arbetar med uppdrag i: Stockholm, Täby, Danderyd, Sollentuna, Vallentuna, Lidingö, Järfälla, Upplands Väsby, Spånga, Vällingby, Solna m.m.

Säkerhetsbranschen logga. Kungskap, Ansvar, Kvalitet

Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att ProAktiv Säkerhet aldrig delar eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från ProAktiv Säkerhet.