Skydda företagets egendom med områdesskydd

Fysiska områdesskydd förhindrar intrång från obehöriga

Vill du veta vad din säkerhetslösning kostar?
Kontakta oss för kostnadsfri offert!

ProAktiv Säkerhet - Er helhetsleverantör av områdesskydd

Proaktiv Säkerhet ger er som totalentreprenör en hållbar säkerhetslösning. Vi ser inte bara till att en del av säkerhetsbehovet löses, utan tillhandahåller ett komplett skydd av ert område. Vi riskbedömer, analyserar och vidtar åtgärder genom effektiv och hållbar planering. Vi projektleder montaget i säkerhetsarbetet, så att ni kan fokusera på ert företag.

Grindar och säkerhetsstaket

Med våra grindar och säkerhetsstaket kan ni effektivt hålla obehöriga borta och reglera in- och utflödet av människor och fordon.

Vägblockerare och pollare

Skydda egendomens infart från obehöriga fordon med vägblockerare

Behöver ni hjälp med säkerhetslösningar?

Kontakta oss för en offert

ProAktiv Säkerhet

Besöksadress: Hägernäsvägen 25, 183 60 Täby

Postadress: Hägernäsvägen 25, 183 60 Täby

Org.nr: 559222-0916

Kontakta oss

Telefon: 010-551 19 40

E-post: info@prosakerhet.se

Våra tekniker arbetar med uppdrag i: Stockholm, Täby, Danderyd, Sollentuna, Vallentuna, Lidingö, Järfälla, Upplands Väsby, Spånga, Vällingby, Solna m.m.

Säkerhetsbranschen logga - Kunskap, Ansvar & Kvalitet

Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att ProAktiv Säkerhet aldrig delar eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från ProAktiv Säkerhet.