Kameraövervakning i Stockholm

Vi levererar anpassade kameraövervakningssystem åt företag och organisationer

Vill du veta vad din säkerhetslösning kostar?
Kontakta oss för kostnadsfri offert!

ProAktiv Säkerhet hjälper er med säkerheten

ProAktiv Säkerhet är er expert på att leverera profesionella säkerhetslösningar inom kameraövervakning åt er! Vi har den senaste tekniken och använder oss av bl.a. märket Dahua.

Kameraövervakning i Stockholm ger er en direkt översyn över ett område, en fastighet eller bostad. Kameraövervakning används främst för att visa och lagra videomaterial, men under åren har det har fått fler användningsområden allt eftersom att tekniken utvecklats.

Högre träffsäkerhet

Numera kan vi bland annat räkna butiksbesökare, urskilja människor och fordon från andra objekt i rörelse, läsa av nummerplåtar, analysera rörelsemönster och mycket mer. Det finns väldigt mycket som kan göras med övervakningskameror.

Förebyggande och skarpt läge

Kameror förebygger inte bara brott, utan kan även larma vid rörelse eller andra akuta situationer, för att ge er den högsta tryggheten. Är ni i behov av kameraövervakning? Vi har lösningar för alla slags fastigheter eller byggarbetsplatser.

Mer än bara brottsförebyggande

Smarta kameror

Övervakning har länge använts för att övervaka ett visst område eller en fastighet, för att i  efterhand kunna se vad som inträffat. Idag är användningsområden flera och till produkterna finns även smarta kameror som möjliggör analys av materialet, vilket underlättar för den som granskar videomaterialet.

Optimera verksamheten

Rätt övervakning kan optimera hela er verksamhet. Ni kan se och följa antalet besökare i er butik och identifiera de områden där flest personer rör sig. Kamerorna kan läsa av nummerplåtar och urskilja fordon från andra objekt i rörelse. Möjligheterna är många och det är nästan bara fantasin som sätter gränser.

Certifierade installatörer

Kameraövervakning är ett modernt verktyg för att skapa trygghet samt förenkla och effektivisera flertalet processer som annars kräver mänsklig involvering. Alla våra kameraanläggningar projekteras alltid av en certifierad behörig ingenjör inom CCTV. På så sätt är ni som kund garanterad en korrekt montering och installation.

CCTV Stockholm - Vi hjälper er

 

ProAktiv Säkerhet är er expert på att leverera profesionella säkerhetslösningar inom CCTV åt er! Vi har den senaste tekniken och använder oss av bl.a. märket Dahua.

 

CCTV-Applikationer och Brottshantering

 

CCTV-övervakning kan avskräcka potentiella brottslingar. När ett brott inträffar kan videofilmer hjälpa brottsbekämpande myndigheter att utreda och senare tillhandahålla bevis för åtal i en domstol. CCTV andvänds i kombination med ljud, termiska och andra typer av sensorer som kan varna tjänstemän om händelser som är utöver det vanliga, t.ex. eld eller pistolskott på en plats. För företag kan CCTV-kameror upptäcka och övervaka interna kriminella aktiviteter. Fängelser kan använda videoövervakning för att förhindra att drönare levererar droger och annat smuggelgods till fångar. Dessutom klarar säkerhetskameror av att övervaka områden som inte är lättillgängliga, t.ex. hustak.

 

ProAktiv Säkerhet i Sverige erbjuder er kostnadsfri analys och offert! Kontakta oss redan idag på 010-551 19 40 eller info@prosakerhet.se.

Kontakta oss för en offert

ProAktiv Säkerhet

Besöksadress: Hägernäsvägen 25, 183 60 Täby

Postadress: Hägernäsvägen 25, 183 60 Täby

Org.nr: 559222-0916

Kontakta oss

Telefon: 010-551 19 40

E-post: info@prosakerhet.se

Våra tekniker arbetar med uppdrag i: Stockholm, Täby, Danderyd, Sollentuna, Vallentuna, Lidingö, Järfälla, Upplands Väsby, Spånga, Vällingby, Solna m.m.

Säkerhetsbranschen logga. Kungskap, Ansvar, Kvalitet

Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att ProAktiv Säkerhet aldrig delar eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från ProAktiv Säkerhet.