Vändkors åt företag & industrier i Stockholm

En entrélösning med ett stort flöde av personer behöver ofta en bra lösning för kontroll av in- och utpassage. Vändkorsen möter marknadens breda efterfrågan på entrélösningar och erbjuder den säkerhet ert företag kräver. 

Skicka en offertförfrågan

Vändkors

Proaktiv Säkerhets urval av vändkors består av både manuella och automatiska system med en snygg design, som kan anpassas efter ert behov. Vi hjälper er med ert val genom att utgå från era krav på säkerhetsnivå, kapacitet och utförande. Vi finns dessutom med från beställning till leverans och, om så önskas, även för service, underhåll och framtida uppgraderingar. Våra produkter har en pålitlig konstruktion och passar såväl inomhus som utomhus. Söker ert företag en entrélösning med tillträdeskontroll för en person åt gången, så är vändkors rätt för er. Kontakta oss redan idag för att hitta en lösning som passar just era behov!

ProAktiv Säkerhet i Sverige erbjuder er kostnadsfri analys och offert! Kontakta oss redan idag på 010-551 19 40 eller info@prosakerhet.se.

Kontakta oss för en offert

ProAktiv Säkerhet

Besöksadress: Hägernäsvägen 25, 183 60 Täby

Postadress: Hägernäsvägen 25, 183 60 Täby

Org.nr: 559222-0916

Kontakta oss

Telefon: 010-551 19 40

E-post: info@prosakerhet.se

Våra tekniker arbetar med uppdrag i: Stockholm, Täby, Danderyd, Sollentuna, Vallentuna, Lidingö, Järfälla, Upplands Väsby, Spånga, Vällingby, Solna m.m.

Säkerhetsbranschen logga. Kungskap, Ansvar, Kvalitet

Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att ProAktiv Säkerhet aldrig delar eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från ProAktiv Säkerhet.