Speedgates - förbättra företagets entrésäkerhet

Säkerhetsspärrar – en del av besökarens första intryck.

Skicka en offertförfrågan

Speedgates / Säkerhetsspärrar

En välkomnande och stilren entré är en viktig del av ett företags publika profil. Med en lösning som kallas för speedgates, även kallat säkerhetsspärrar, löser vi företagets entrésäkerhet. Vi på Proaktiv Säkerhet är stolta över att hjälpa till med de mest högklassiga och effektiva produkterna i detta segment. Speedgates är ett system som tillsammans med ett tillträdeskontrollsystem ger access för vissa användare, medan andra leds via till exempel en receptionsdisk. Med

Modernt, högklassigt och smidigt

ProSecurity Groups speedgates får du både en modern, högklassig och smidig lösning med stort säkerhetsfokus. Unika sensorer känner av användaren när de närmar sig spärren och för att underlätta passagen ges vägledande belysning, kombinerat med tydliga symboler för stopp eller inpassering. Det finns även möjlighet att kontrollera passagerna från en receptionsdisk. Alla våra spärrar är tillverkade i noggrant utvalt material av högsta kvalitet, som ger både anpassningsmöjligheter såväl som långsiktig nytta och trygghet. Speedgates kräver ett bra passersystem som vi gärna erbjuder.

ProSecurity Group Sweden erbjuder er kostnadsfri analys och offert! Kontakta oss redan idag på 010-551 19 40 eller info@prosecurity.se.

Kontakta oss för en offert

ProSecurity Group Sweden AB/ Skyddsbevakning

Besöksadress: Ekbacksvägen 22, 168 69 Bromma

Postadress: Ekbacksvägen 22, 168 69 Bromma

Org.nr: 559378-8283 / 556870-4562

Kontakta oss

Telefon: 010-551 19 40

E-post: info@prosecurity.se

Våra tekniker arbetar med uppdrag i: Stockholm, Täby, Danderyd, Sollentuna, Vallentuna, Lidingö, Järfälla, Upplands Väsby, Spånga, Vällingby, Solna m.m.

Säkerhetsbranschen logga. Kungskap, Ansvar, Kvalitet

Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att ProAktiv Säkerhet aldrig delar eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från ProAktiv Säkerhet.