Säkerhetsslussar åt företag & industrier i Stockholm

Kontrollera in- och utflödet av folk med våra säkerhetslösningar

Skicka en offertförfrågan

Proaktiv Säkerhets Säkerhetsslussar har säkerhetsnivå med stil och funktionsval

Många lokaler behöver hög säkerhet för insläpp av behörig personal eller för att ha bra kontroll på in- och utsläpp av personer. Därför erbjuder Proaktiv Säkerhet marknadens bästa säkerhetsslussar med en optimal säkerhet för tillträde av säkerhetszoner. Genom att endast tillåta en person att passera igenom passagen vid en godkänd angivelse, så garanteras endast åtkomst för behöriga användare till en lokal.

Olika funktioner kan erhållas för att säkerhetsnivån ska uppnås, däribland närvarosensorer, viktavkänning samt metalldetektering. För att tillträde ska godkännas så finns olika tekniska passagesystem, däribland traditionella passagesystem med tillträdesbricka men även kameror, fingerläsare etc. Utöver den traditionella säkerhetsnivån kan säkerhetsslussarna utrustas med inbrottslarm, brandsäkerhet och beskjutningsskyddat glas. För att uppnå den nivå som motsvarar ert behov är ni välkomna att höra av er för en kostnadsfri analys.

ProAktiv Säkerhet i Sverige erbjuder er kostnadsfri analys och offert! Kontakta oss redan idag på 010-551 19 40 eller info@prosakerhet.se.

Kontakta oss för en offert

ProAktiv Säkerhet

Besöksadress: Hägernäsvägen 25, 183 60 Täby

Postadress: Hägernäsvägen 25, 183 60 Täby

Org.nr: 559222-0916

Kontakta oss

Telefon: 010-551 19 40

E-post: info@prosakerhet.se

Våra tekniker arbetar med uppdrag i: Stockholm, Täby, Danderyd, Sollentuna, Vallentuna, Lidingö, Järfälla, Upplands Väsby, Spånga, Vällingby, Solna m.m.

Säkerhetsbranschen logga - Kunskap, Ansvar & Kvalitet

Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att ProAktiv Säkerhet aldrig delar eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från ProAktiv Säkerhet.