Gånggrindar - Prestigehöjda entréer för företag & industrier

Vår gånggrind kombinerar säkerhet och funktionalitet och kombinerar snygg design med smidig drift och pålitlig säkerhet.

Skicka en offertförfrågan

Gånggrindar

Gånggrindar är ett effektivt hjälpmedel för att få kontroll när flera personer går in i en byggnad samtidigt, eftersom studier visar att ungefär 7–8 personer kan övervakas av säkerhetspersonal. Vår gånggrind kombinerar säkerhet och funktionalitet och kombinerar snygg design med smidig drift och pålitlig säkerhet. De är idealiska för prestigehöjda entréer, eftersom de kompletterar och betonar en estetisk miljö. Våra gånggrindar har högkvalitativa rostfria stål- och granithöljen och med de lätta glasrutorna passar de in i de flesta miljöer, oavsett inredningsdesign. Den eleganta VitraSec och det snygga rotationsdörrsystemet VitraSec R är konstruerade för inomhusbruk. De motoriserade glasrutorna aktiveras efter frigöring av en befälhavare. Den motoriserade WingSec är helt tillverkad av rostfritt stål och är därmed speciellt rekommenderad för utomhus-passagekontroll.

Konstruktionen är av hög kvalitet och har låga driftkostnader. Den ultraljudsvaga gånggrinden tillåter smidig och enkel passage även vid höga flöden. De breda passagerna i VitraSec och WingSec är inte bara en bra lösning för tillträde av större grupper. Gånggrindarna är också väl lämpade för personer med funktionshinder eller skrymmande materiella leveranser. Vid kortslutning eller panik frigörs automatiskt passagen i båda riktningarna.

ProSecurity Group Sweden erbjuder er kostnadsfri analys och offert! Kontakta oss redan idag på 010-551 19 40 eller info@prosecurity.se.

Kontakta oss för en offert

ProSecurity Group Sweden AB/ Skyddsbevakning

Besöksadress: Ekbacksvägen 22, 168 69 Bromma

Postadress: Ekbacksvägen 22, 168 69 Bromma

Org.nr: 559378-8283 / 556870-4562

Kontakta oss

Telefon: 010-551 19 40

E-post: info@prosecurity.se

Våra tekniker arbetar med uppdrag i: Stockholm, Täby, Danderyd, Sollentuna, Vallentuna, Lidingö, Järfälla, Upplands Väsby, Spånga, Vällingby, Solna m.m.

Säkerhetsbranschen logga. Kungskap, Ansvar, Kvalitet

Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att ProAktiv Säkerhet aldrig delar eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från ProAktiv Säkerhet.