Övervakningskameror i Stockholm

Övervakningskameror – Möjligheternas teknik

Unik kameraövervakning

Vi har kameraövervakning i Stockholm för både inomhus- och utomhusbruk. Vi har färdiga paket med övervakningskameror och tillhörande utrustning. Vi skräddarsyr gärna ett system med kameraövervakning i Stockholm just efter era behov. Samtliga av våra övervakningskameror, CCTV, är i minst full HD.

Vi erbjuder även installation av larm, passagesystem samt kamerövervakning i Stockholm.

Vi har allt från synliga övervakningskameror, CCTV, till dold kameraövervakning i Stockholm. Vår kameraövervakning i Stockholm kan även erbjuda vandalsäkra- och högupplösta kameror.

Vår kameraövervakning i Stockholm har installerats i:

  • Butiker
  • Bostäder
  • Verkstäder
  • Kontor
  • Industrier
  • Lagerlokaler
  • Byggarbetsplatser
  • Köpcentrum
  • Båtar
  • Bilar

8 Fördelar med kameraövervakning

1. Kameraövervakning ökar den övergripande säkerheten kring er fastighet.

2. Kameraövervakning i Stockholm för företag förhindrar snatteri och stöld.

3. Kameraövervakning skyddar mot inbrott. Ett larmsystem i kombination med kameraövervakning i Stockholm har en effektiv avskräckningseffekt mot dessa brott.

4. Närvaron av larm och kameraövervakning för företag visar era kunder att ni bryr er om även deras säkerhet.

5. Kameraövervakning förbättrar även säkerheten utomhus vid både en privat fastighet och för företag.

6. Kameror minskar även risken för vandalism.

7. Kameraövervakning i Stockholm hjälper polisen. Om någon skulle ta sig in i er fastighet kan polisen använda er kamerainspelning i deras utredning.

8. Kameraövervakning för kontor och företag är en kostnadseffektiv säkerhetslösning eftersom det avskräcker för brott. Det är även en skalbar säkerhetslösning där ni alltid kan lägga till ytterligare kameror vid behov.

Kameraövervakning används för att visa och lagra videomaterial och det har fått fler användningsområden allt med att tekniken utvecklats. Numera kan vi bland annat räkna butiksbesökare, urskilja människor och fordon från andra objekt i rörelse, läsa av nummerplåtar, analysera rörelsemönster och mycket mer. Vi på ProAktiv Säkerhet hjälper er med rätt kamerasystem till er!

Övervakningskameror förebygger inte bara brott, utan det kan också hjälpa er att optimera verksamheten och öka trygghetskänslan i hemmet eller på företaget.

Kameraövervakning förenklar processen att lösa brott

Kameraövervakning har använts länge med syfte att övervaka ett visst område eller en fastighet. Att i efterhand kunna se vad som inträffat förenklar processen med att lösa brott. Utöver detta kan rätt kamerasystem optimera hela er verksamhet. Ni kan se och följa antalet besökare i er butik och identifiera de områden där flest personer rör sig. Kamerorna kan läsa av nummerplåtar och urskilja fordon från andra objekt i rörelse. Möjligheterna är många med rätt kameraövervakning, på så vis används kameror för mer än bara videoinspelning idag.

Kamerabevakning är ett modernt verktyg för att skapa trygghet och även förenkla och effektivisera flertalet processer som annars kräver mänsklig involvering.

Övervakningskameror i Stockholm

Passersystem i Stockholm

Inbrottslarm i Stockholm