Montering & installation av inbrottslarm i Stockholm

Vi är med er från början och framöver för att skydda er mot hot och inbrott!

Vill du veta vad din säkerhetslösning kostar?
Kontakta oss för kostnadsfri offert!

Inbrottslarm till företag & privatpersoner

Med ett inbrottslarm uppkopplat till en larmcentral så förebygger ni besök från ovälkomna gäster och får snabbt hjälp av väktare och/eller Polis vid en eventuell händelse. ProAktiv Säkerhet är en oberoende säkerhetsleverantör som arbetar med de största tillverkarna av inbrottslarm i Sverige.

För att ni ska få rätt inbrottslarm så hjälper vi er med projektering,  installation och konfiguration av ert larmsystem, så att ni kan fokusera på kärnverksamheten i ert företag.

Ett inbrott kan i många fall innebära förlust av stora värden, arbeten som går förlorade och inte minst inger det en känsla av otrygghet då det i vissa fall kan det innebära fara och risk.

Vi monterar och installerar larm i Stockholm

Oavsett om ni kontaktar oss i egenskap av privatperson eller representerar ett företag som har lokaler i Bromma, Sollentuna, Täby, Upplands Väsby, Järfälla, Sigtuna, Spånga eller andra platser i Stockholm, kan du vara säker på att vi hjälper er att hitta en lösning bäst lämpad för att skydda er egendom.

Är du intresserad av att installera inbrottslarm? Kontakta oss för för kostnadsfri offert och skydda din egendom från inbrott oönskade överraskningar!

Förutom inbrottslarm i Stockholm, erbjuder vi även våra kunder installation av kameraövervakning i Stockholm. Vi säljer och installerar inbrottslarm i Stockholm, för både privatpersoner och företag. Vår expertis inom kameraövervakning i Stockholm i kombination med inbrottslarm är i framkant på marknaden. Våra system för kameraövervakning och inbrottslarm kan kopplas till en godkänd larmcentral. Våra Inbrottslarm är enkla att använda, av allra högsta kvalitet och godkända av samtliga försäkringsbolag. Våra inbrottslarm hanterar både trådlösa och trådbundna sektioner.

Med ett CCTV / kameraövervakningssystem i Stockholm, och ett inbrottslarm i Stockholm kan larmcentralen identifiera tjuven snabbare. Larmcentralen är då beredda att utföra de åtgärder som du önskar och håller koll på er anläggning. Larmcentralen övervakar många olika typer av larm som kan uppkomma som exempelvis inbrott, överfall, hiss och andra driftslarm. Detta gäller både företag och privatbostäder.

Neo-kit inbrottslarm

Vi installerar och monterar larmsystem av märket Neo-kit. Detta är ett larmsystem som passar både företag och exklusiva bostäder där de prioriterade egenskaperna är funktion, säkerhet och kvalité.

Låt oss analysera din egendom för att förstå vad behoven är, så kan vi anpassa och skräddarsy denna säkerhetslösning enligt dina behov då detta larmsystem har flera tillbehör man kan välja till. Neo Kits larmsystem har flera olika modeller i serien och är godkända för både trådbunden och trådlös installation.

Vill du veta vad kostnaden för inbrottslarm blir? Kontakta oss för för kostnadsfri offert!

Fri offert!

ProAktiv Säkerhet i Sverige erbjuder er kostnadsfri analys och offert! Kontakta oss redan idag på 010-551 19 40 eller info@prosakerhet.se.

Kontakta oss för en offert

ProAktiv Säkerhet

Besöksadress: Hägernäsvägen 25, 183 60 Täby

Postadress: Hägernäsvägen 25, 183 60 Täby

Org.nr: 559222-0916

Kontakta oss

Telefon: 010-551 19 40

E-post: info@prosakerhet.se

Våra tekniker arbetar med uppdrag i: Stockholm, Täby, Danderyd, Sollentuna, Vallentuna, Lidingö, Järfälla, Upplands Väsby, Spånga, Vällingby, Solna m.m.

Säkerhetsbranschen logga. Kungskap, Ansvar, Kvalitet

Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att ProAktiv Säkerhet aldrig delar eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från ProAktiv Säkerhet.