If You can envision it, then we can build it!

Skjutgrind

Skjutgrind

Vår nya och revolutionerande frihängande skjutgrind EntraSteel är den perfekta lösningen för en sofistikerad grindinstallation. Den nya skjutgrinden bygger på över 50 års erfarenhet av att utforma och producera långlivade skjutgrindar med minimalt underhåll. I kombination med modern design och tillverkningsteknik går detta mål att uppnå.

Grindens unika koncept ger oss möjlighet att erbjuda ett brett sortiment av grindmodeller som kan kundanpassas in i minsta detalj. Det kan handla om grindstorlek, tjocklek på vägbeläggning, monteringsläge för nyckelbrytare och valfria åtkomstkontrollutrustningar. Alla dessa funktioner möjliggör ett stort antal applikationer för Entra Steel-skjutgrinden, som passar de flesta förekommande installationer.

Den tilltalande designen av Entra Steel gör den dessutom till en övertygande skjutgrind. Den minimala grindförlängningen resulterar i jämförbart låga transportkostnader och minskat utrymmesbehov på plats. Tack vare frekvensomvandlaren som ger mjukstart och mjukstopp vid öppning och stängning, garanterar den nya Entra Steel pålitlig drift för grindsystem med höga driftflöden.

Säkerheten kommer först! En ljusstråle på insidan och utsidan av grinden bidrar med extra säkerhetsanordning samt reducerar sannolikheten för kontakt med en person eller ett hinder som kan skadas.

Den nya skjutgrinden Entra Steel understryker vårt engagemang för kundfokuserad innovation, kontinuerlig produktförbättring och funktionell excellens.