If You can envision it, then we can build it!

Rotationsgrind

Rotationsgrind

Våra fullhöjds rotationsgrindar erbjuder 24/7 kontroll på ingående och utgående fotgängare. Rotationsgrindarna håller obehöriga personer ute medan de samtidigt ger obehindrad tillgång till behöriga personer.

En robust rotationsgrind för utomhusbruk

En rotationsgrind är den rätta lösningen för utomhusplatser där man behöver en säkerhetslösning i full höjd för att förebygga tailgating och hantera medelhögt flöde. Rotationsgrinden används för trafik i båda riktningar, en riktning i taget. Användare måste stanna och vänta på sin tur för att kunna passera genom rotationsgrinden. Denna säkerhetslösning kan utrustas med tre eller fyra vingar och erbjuder flexibilitet vad gäller kapacitet, användarkomfort och heltäckande säkerhet på fastighetsområdet.

Denna entrélösning för låg säkerhetsnivå kan utrustas med raka eller krökta armar och kan även tillhandahållas i tandemversion. Du får då fördelarna hos två enskilda rotationsgrindar i ett enda platssparande paket. Turnlock 100 är tillverkad i rostfritt stål och lämpar sig för åretrunt-användning i alla väderförhållanden och utomhusklimat, utan att avkall ges på säkerhetsfunktionerna.

Tillträdeskontroll – för ökad säkerhet

En kontrollpanel möjliggör fjärrstyrning och hantering av den säkra entrépunkten från receptionen eller vaktkuren med en enda knapptryckning. Det användarvänliga gränssnittet möjliggör enskild eller samtidig drift av varje entré, beroende på situation, och visar omedelbart eventuella säkerhetsbrister.